Πολυτελείς μεταφορές στη Τήνο

Υπηρεσίες


Παραλαβή από το πλοίο

Κατά τη άφιξη σας στο λιμάνι της Τήνου με πλοίο από Ραφήνα ή Πειραιά, παραλαμβάνουμε εσάς και τις αποσκευές σας και σας πηγαίνουμε το συντομότερο δυνατόν στο ξενοδοχείο σας ή όπου αλλού εσείς μας υποδείξετε πάντα με άνεση και ασφάλεια.

Παραλαβή από το χώρο διαμονής

Εφόσον μένετε στο νησί μας και επιθυμείτε να κάνετε κάποια συγκεκριμένη διαδρομή, το γύρο του νησιού ή ακόμη και να επιστρέψετε στο λιμάνι, σας παραλαμβάνουμε από το κατάλυμα σας και σας πηγαίνουμε όπου επιθυμείτε.

Ημερήσια Μίσθωση

Ερχόμενοι στο νησί της Μεγαλόχαρης μπορείτε να εξυπηρετηθείτε άμεσα, οικονομικά και πάντα με ασφάλεια έχοντας συμφωνήσει με εμάς την αποκλειστική διάθεση του οχήματός μας για την εξυπηρέτησή σας συγκεκριμένες ώρες ή και όλο το 24ωρο.

Νυφικό αυτοκίνητο

Ένα από τα ζητήματα που θα μπορούσε να απασχολήσει τους μελλόνυμφους, είτε είναι από τη Τήνο είτε όχι, είναι με ποιο αμάξι θα πάνε στη εκκλησία και στη συνέχεια στη δεξίωση ή όπου έχουν προγραμματίσει. Εμείς, στην Τinosprivatitaxi μπορούμε να διαθέσουμε το όχημά μας ώστε να το στολίσετε όπως επιθυμείτε και να το χρησιμοποιήσετε στην ωραιότερη μέρα της ζωής σας. Φροντίστε μόνο να κλείσετε την παραπάνω συμφωνία αρκετά νωρίς, ώστε να υπάρχει διαθεσιμότητα.


Υπηρεσίες ταξί Τήνος


Συμπληρώστε την φόρμα TAXI και θα σας καλέσουμε εμείς για την επιβεβαίωση.

Λιμάνι, Παραδόσεις, Μεταφορά επιβατών, Μεταφορά κατοικίδιων, Γάμος - Βάπτιση, Μεταφορά κλινήρων